TONIN CASA
Osnovan Gianni Tonin prije više od 30 godina, Tonin Kuća je primjer strast, elegancije i istraživanja u industriji namještaja.
Godine 1975., njegova glavna djelatnost je trgovina cipelara i klasičnog namještaja, objavljivanja prvog kataloga 1982..
Uspjeh i povjerenje kupaca koje ste učinili u ranim 90-ih je pokrenula proizvodnju modernog namještaja,
Tonin CASA, od tada je u stalnom razvoju i rastu, koja se bavi trgovinom na svijetskom nivou po karakteru "izvoza vrijednosti" Made in Italy ",
 s proizvodima uz sintezu ljepote i funkcionalnosti. Znakovi i trendovi koji promiču tradiciju talijanskog dizajna u svijetu.


Slika 121
Slika 122
Kompletan asortiman proizvoda možete pogledati na ovom linku http://www.tonincasa.it/index.php/it/

GAJ namještaj

Gaj stolarija d.o.o je osnovana 1998. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, vrhunskoh kvaliteta.
Danas u svom proizvodnom programu imamo oko 60 različitih proizvoda koji imaju vrhunski kvalitet, klasičan i moderan dizajn.
Osnovno usmerenje je proizvodnja stolica, stolova, polufotelja, klub stolova, klub garnitura, komoda, vitrina za trpezarije i ugostiteljske objekte.
Naš osnovni moto je KVALITET i brzina isporuke.
Kroz dugogodišnji rad smo se uverili da je reč naših kupaca najkvalitetnija reklama.
Gaj stolarija se prostire na 2.000 m² pokrivenog poslovnog prostora i 5000 m² nepokrivenog prostora. U proizvodnji učestuje 25 ljudi.
Oprema kojom raspolažemo opredeljuje nas da radimo malo serijsku proizvodnju, što znači 12000 stolica, 2000 stolova, 1500 komoda i vitrina, itd. na godišnjem nivou.
Paleta boja drveta i veliki izbor štofova kupcu omogućavaju da sam izabere željenu kombinaciju pri čemu vreme izrade proizvoda ostaje isto.
Drvo koje mi koristimo u izradi nameštaja je bukva i hrast.

Kompletnu ponudu pogledajte na linku GAJ namještaj.

Idealsedia

IdealSedia je još jedan od italijanskih aduta. Među brojnim proizvođačima trepezarijskog namještaja, sasvim sigurno ih možemo svrstati u sami vrh dizajna i kvalitete na europskom nivou.  Inovativni i posebni sa tradicijom duzom od 30 godina.
Slika 92
Slika 93
Više informacija o proizvođaču Idealsedia možete pronaći ovdje, a kompletnu katalošku ponudu možete pogledati online na www.idealsedia.it
0 0