Kuhinje

Kuhinje i pojedinačni elementi

Slika
Kuhinja kao mjesto u kojem svakodnevno započinjemo i završavamo dnevne aktivnosti zaslužuje posebno pažnju u svakom domu. Upravo zbog toga smo prilagodili našu ponudu tako da zadvoljimo i klijente koji imaju često i manji prostor za kuhinju nego što to žele. Izaberite potpuno funkcionalne kuhinje modernog dizajna ili pak rustičnije varijante, bez obzira kako odlučili očekuje vas savršeno funkcionalni kuhinjski prostor.

Trpezarijski program

Trpezarijsko ugostiteljski enterijeri

Slika
Ponosni smo na saradnju sa nekoliko vrhunskih međunarodnih proizvođača koji su usko specijalizirani za opremanje interijera stolovima i stolicama. Tako u našoj ponudi možete pronaći brendirani trpezarijski i ugostiteljski namještaj prepoznatljive italijanske proizvodnje kao što su Idealsedia, Calligaris, Olivo Godeassi. 

Dnevni boravak

Višestruki izbor pripremljenih enterijera

Slika
Dnevni boravak je centralno mjesto naših domova gdje se provodi najviše slobodnog vremena s porodicom i gostima. Osim toga taj prostor bi trebao biti posebno biran i uređen na način da predstavlja oazu našeg odmora, opuštanja ali i prilagodljivosti s dozom konzervativnosti. Dostupne su brojne mogućnosti, uređenje u modernističkom stilu sa malo namještaja, čistih linija, bez natrpanosti ili puno ukrasnih predmeta.

Spavaće sobe

Kreveti i zasebni elementi

Slika
Svakoj spavaćoj sobi potrebna je enterijerska harmonija koja stimuliše odmor i opuštanje. Kvalitetna organizacija, pravilan izbor boja, ali i autentični osećaj za izbor odgovarajućih modela namještaja, doprinjeće da ambijent zaživi na pravi način, uz pregršt pozitivne energije i inspiracije.Svakoj spavaćoj sobi potrebna je enterijerska harmonija koja stimuliše odmor i opuštanje. 
0 0