Namještaj

Internacionalna kvaliteta

Slika
Kuhinje, dnevni boravci, garniture i spavace sobe renomiranih italijanskih proizvođača: Effequattro, S75, Astra, Alpe, Novamobili, Tonini Casa, Giorgocasa, B.L. Mobili, Chateau d'Ax, San Marco kao i neprikosnovenog turskog lidera u proizvodnji enterijera Dogtas exclusive

Kancelarijski program

Radne sobe i kancelarijski enterijer

Slika
Opremite svoj radni kutak sa ekskluzivnim namještajem italijanske proizvodnje. Pored osnovnih elemenata iz proizvodne radionice Quadrifoglio,Codutti, Mael pronađite i pomoćne te ukrasne elemente kojima ćete istaknuti vlastiti karakter te učiniti radni prostor prijatnim i motivirajućim.

Rasvjeta

Rasvjetna tijela

Slika
U našem salonu možete pronaći rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih svjetiljki i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije.

Tepisi i staze

Manufakturna proizvodnja

Slika
Sirecom je dinamična kompanija osnovana 2000. godine. Specijalizovana je za dizajniranje i proizvodnju ručno rađenih tepiha za enterijere. Za kratko vrijeme postala je sinonim za moderan i dobro dizajniran detalj koji stvara harmoniju sa namještajem te jednostavno odiše ukusom i ljepotom. 
0 0